Madár Hegymászás Nettó Papagáj Játékok Szőtt Tengerifű Harapás Lóg Kender Kötél, Hinta, Játék Létra Rágni Táplálkozás Színes, Vicces Papagáj Játékok


Címkék: takarmány játék, papagáj játszótér, kutya lépcsőn a kis kutyák, hajtás létra, finch fészek, géz madár kalitka kellékek, kosár tengerifű, létra mentő, Madár játék, papagáj.

885 Ft 1 475 Ft
  • Készleten
  • m1004


Jellemzők:

Biztosítja a nagy papagáj gyűjtögető játék, hogy szimulálja a különböző tapasztalatok vannak a természetes szokás, tartja a madarak boldog, valamint elősegítik a jó egészség.

Hatékonyan vonzza a figyelmet a papagájok, hadd mérsékelten attól, hogy természetes ösztöneit harapás, segíteni őket tölteni a magányos, unalmas időt.

Természetes fából, majd szőtt tengerifű, szorosan szőtt egy klasszikus minta, amely biztosítja a jó táplálkozás tart, nem árt a madár karmai vagy csőr, ha játszik.

Felszerelt fa tömb, gyűrűk, műanyag virág, meg más játékokkal, hogy a madarak érdekli őket, lefoglalja őket hosszú ideig ők szívesen játszik vele.

Tökéletes a méret, kicsi vagy közepes méretű madarak.Ideális törpepapagáj, papagájok, cockatiels, conures szerelmesek, a kvékerek, caiques, pionus, senegals, illetve más, hasonló méretű madarak.

Leírás:

Elem Típus: Papagáj Harapás & Hegymászás Játékok

Anyaga: Fa, Szövet Tengerifű

Méret: 18 x 24 cm-es jelzés a 7.09 x 9.45 inch

Megjegyzés: Mivel a kézi mérés lehetnek kisebb eltérések.

A Csomag Tartalmazza:

1 x Papagáj Játék


  • Anyag: Ágynemű
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: Voraca
  • Set Típus: No


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek