Biztonsági Zsinór, Kültéri Hegymászás Heveder Öv Akasztó Esik Védelem Kötelet, Nagy Snap Horgok, Carabineer


Címkék: hám, kantár, hegyi kötél, biztonsági kötelet, equip, hook snap, xinda, kötél zsinór, őszi biztonsági, kábel védelme, őszi hám.

4 051 Ft 5 330 Ft
  • Készleten
  • m1084


Biztonsági Zsinór, Kültéri Hegymászás Heveder Öv Akasztó Esik Védelem Kötelet, Nagy Snap Horgok, Carabineer (High Quality): Ez a Poliészterből készült lapos öv+ötvözött acél csat, több védelmi eszköz.

(Snap Horgok): Dupla zár snap horog Készült, ötvözött acél, lehet megakadályozni, hogy a rozsda, pedig van egy jó erő, keménység.

(Egyedi Tervezés): Ez a zsinór célja, hogy csökkentse a leesés veszélye, valamint csúszik.Könnyen manőver akadályok körül, majd az akadályokat, míg a fennmaradó csatolt.

(Hossz): 22 KN Feszültség, teljes 180cm(6feet), Középső lakás öv hossza 150cm(5feet), a karabiner csat.

(Alkalmas): Biztonsági öv védő alkalmas építés, hegymászás, arborists, fakitermelés, ellenőrzés, a mentőszolgálatok, tetőfedő, hegesztés, katonai, valamint az egyéb szakmai munkahelyek, amelyek megkövetelik a biztonsági esik védelem.

szín: sárga

A Csomag Tartalma:

1 * Biztonsági Öv Védő

Csak a fenti csomag tartalma, egyéb, a termékek nem tartalmazzák.

Megjegyzés: a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.


  • Típus: Karabély & Quickdraws
  • Származás: KN - (Eredetű)


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek