Kültéri árvízvédelmi Táska Vízzel teli Víz-elnyelő Tágulási Víz-elnyelő Táska vízálló Táska Nélkül Homok Betöltése


Címkék: lábát sandbag, madár kültéri, demokratikus állampolgárságra nevelés, női hótalp, ganzo többfunkciós szerszám, zöld sport, a nők hótalp, esetben, hdd védelem, boka sandbag, napenergia árvíz.

2 392 Ft 2 780 Ft
  • Készleten
  • m1193


Pontokba Szedve:

1、Ajánljuk: Minden család kell, hogy legyen, nem számít, hol szivárog, vagy árvíz, használható.Az özönvíz után visszavonult, a nem nedvszívó árvízvédelmi táska lehet tegye vissza a száraz hely zárva tartani.Az árvíz-védő zacskót, hogy már szar volt a víz természetes úton szárított.Nem mérgező, ártalmatlan, nem szennyezi a környezetet.

2、Hatály: vízellátás állomás, lakott terület, föld alatti út, MRT, pince, haza, garázs, üzlet, iskola, kórház, állomás épület, gyár, raktár, stb.

3、vízfelvétel: A polimer nano-víz-duzzanat részecskék töltik ki a víz-swellable táska vagy frissített 180g, valamint bővíthető 80-100 alkalommal után szívódik fel.

4、Prémium Anyag: A külső zacskó a víz-elnyelő terjeszkedés zacskó, szőtt a természetes kender szövet, valamint a belső táska készült kiváló minőségű textilek, amely erős, tartós.

5、Kényelmes Tárolás: A víz-elnyelő terjeszkedés táska súlya körülbelül 420g használat előtt, kis térfogatú, könnyű súly, kényelmes, tárolásra, szállításra.

Tulajdonságok:

Termék Neve: Víz Elnyelő Táska

Külső zsák anyaga: természetes kender szövet, textil

A víz felszívódását anyag: polimer nano víz swellable részecskék

Belső táska anyag: nagy sűrűségű textil

Csomagolási Listát:

1*táska


  • Típus: Zsebében, Multi Eszközök
  • Származás: KN - (Eredetű)


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek