Autó Egér Riasztó Ultrahangos Egér Kártevő Riasztó Egér, Patkány Elektronikus Rágcsáló Visszataszító Továbbfejlesztett Változat


Címkék: kk1, a patkány a ketrecben, taszítják, autós vezeték nélküli egér, a madarak riasztó ultrahangos, autó matrica, ultrason denevér, napenergia állat riasztó munka, állat, víz, riasztó, mezei egér riasztó.

959 Ft 1 546 Ft
  • Készleten
  • m1557


Működési elv:

Jelenleg mindenféle autók gyakran megtámadta a patkányok.Patkány gyakran behatolnak a motortérben egy autó, harapd le a vezetékek vagy olaj csövek, egyéb alkatrészek.lehet, mert az autó nem indul el.vagy is, mert az autó öngyulladásra ha komolyan, ami váratlan katasztrófákat.Annak érdekében, hogy megakadályozzák a patkány sértő autók, már felhalmozott közel 20 éve'experience a technológia, mind a piaci, vagy külön elektronikus rágcsáló visszataszító az autók.

A termék szakaszosan, felváltva bocsátanak ki két különböző frekvenciákat, valamint hullámformák az ultrahang, amely hatékonyan megszünteti egerek belépés az autó.

Ez a termék használja a legtöbb modern mikroelektronikai technológia azt jelenti, hogy lehet felváltva, valamint időszakosan bocsátanak ki két különböző speciális hullámformák gyakorisága az ultrahang eljárva a patkány hallás-rendszer, idegrendszer, így kényelmetlen, kellemetlen, elmenekülni a helyszínről.Azért, mert a frekvenciák ezek a hullámok időnként változtatni, azok nem termelnek "alkalmazkodás", valamint a "mentelmi jog" az egerek.

Ezt a terméket használ különleges automatikus vezérlő áramkör, amikor az autó megáll, parkolás, a termék működni kezd; mikor a kocsi elindul, rezgés keletkezik, a készülék nem fog működni.

Hatály:

Ez a termék elsősorban a motortérben a különböző autók, hogy megakadályozzák az egerek a belépő motortérben, hogy a kárt az autók.

Ez a termék elsősorban, hogy kiutasítja egerek.Ugyanakkor, ez is gátolja a csótányok, hangyák, pókok, tücskök, poloskák, bolhák, selyemhernyó-moly, stb.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség: DC12V

Üzemi áram: 5-40 anya

Termék fogyasztás: 0.48 W

Működési mód:

A Start-up önellenőrzés: Amikor a kezdeti tápfeszültség be van kapcsolva, a terméket ön-ellenőrzés.Először is, a vörös fény flash háromszor, akkor a fehér fény flash háromszor, majd a riasztó megszólal.

Munkafolyamat:

1-15-ösök, a piros fény villog, háromszor, aztán kimenetek 12K-25kHz ultrahang, míg a fehér LED villog. 16-30 másodperc, a termék készenléti állapotban van. 31-50-es, ismételje meg az 1-15, 51s-1p 10-es, a termék készenléti állapotban van. 1 perc 11 másodperc - 1 perc 40 másodperc, ismételje meg az eljárást az 1 - 15 másodperc.

Befejezése után a fenti intézkedések ne 1 percig, majd ismételje meg a fenti műveletet kétszer, megáll a 3 perc, 5 perc, ill.

Vörös fény mindig megfelel lassú söpörni mód, zöld fény mindig megfelel gyorsan söpörni mód.

Három mód a fehér fény villog: gyors, közepes, lassú villogás, minden mód villogó 10-szer, ismétlődő munka.

Rezgés indukció:

Ha a tápfeszültség magasabb, mint 9.2 V, a termék bemegy dolgozni állam.Ha a termék észleli, a rezgés, az autó, ez nem működik automatikusan.Parkolás után 5 percig, a termék automatikusan elindul, majd folytatja a munkát.

Alacsony feszültség riasztás:

Ha a tápfeszültség alatt van 9.2 V, a termék bekerül a riasztás módban bocsát ki egy riasztó hang 1hz, amely továbbra is.Ebben az esetben a készülék nem működik.

Megjegyzések:

1. Ne helyezze a készüléket párás, szivárgás.

2. Szigorúan tilos bármilyen folyadék adja meg a belső a terméket.

3. A tápkábelt a termék kell olyan messzire, amennyire csak lehetséges, a fűtés alkatrészek a gépterem.

1 X Rágcsáló Visszataszító


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Set Típus: No
  • Visszataszító Típus: Ultrahangos Kártevő Repellers
  • Pest Típus: Egerek
  • Névleges Feszültség: 110-240v


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek