Teljes képernyő a Xiaomi Redmi 3. Megjegyzés SE Fekete


Címkék: vállnélküli kupakos, kék, speed bike keret 20, sebesség emelkedés kabát, tee túlméretezett anime, usb adapter m2-es pcie, taktikai hood póló, usb adapter mini b5, felni ltz 400 tanksapkát, a nők pajames szatén.

10 606 Ft
  • Készleten
  • m1573


Közlemény | mindent figyelembe kell venni, amikor szerelés:

Kompatibilis képernyőn, a fényerő nem azonos az eredeti.

A képernyőn a gyártó szerint lehet, hogy van egy kék, sárgás, rózsaszín vagy fehér festék.

Ez nem hoz szerelési utasításokat, mint ebből az következik, hogy egy elem a szaküzletekben.

Ha szükséges a telepítéshez, mi biztosítjuk a szerelési készlet, ragasztó is.Ha a képernyő előtti alkalmazott ragasztó, folyékony ragasztó a képen nem lesz biztosított, mivel nem szükséges, illetve ha kell alkalmazni, ez ahhoz vezethet, hogy a hibás szerelvény.

Az eszközök felajánlott basicas, néhány modell szüksége lehet egy speciális eszköz, hogy a készlet nem tartalmazza.

CIKK TÖRÉKENY : javasoljuk, hogy ezek a törékeny tárgyakat, amelyek kell kezelni gondosan szerkesztésekor, ha nem, a végén törik meg.A kristály nagyon gyenge, az egyszerű nyomástartó ha nem csak óvatosan, meg lehet törni.Kezd nehéz lenni, ha szerelt, valamint egy szilárd alap mögött.Még egy kompatibilis képernyőn mindig lesz érzékenyebb, mint az eredeti.

VASTAGSÁG : TFT kijelzők, ami meg van adva a cím, mindig vastagabb egy kisebb felbontású, így elengedhetetlen, hogy a technikai tudás, a telepítés, nem elég, hogy vegye le, tiszta tészta.Ha leveszed, tisztítás, majd a beillesztés a mi szempontunkból nem egy technikus, néha a közvetítő keret kell távolítani, stb.Hogy helyes-e a telepítés.

Nem kínálunk oktató, vagy összeállítási tippeket.Ha nem biztos benne, hogyan kell csatlakoztatni, akkor használhatja a pick-up, javítás, szállítás, szolgáltatás.Mindig kérdezd meg minket arról, hogy az árak, de a becslés, ez változhat között 30 40 euró.

Előre alkalmazott ragasztók, hátul a keret képernyők,

Bár a ragasztó jelenik meg a képen, az előre alkalmazott csík, ez attól függ, hogy sok az sok.A képen egy általános egyet, de nem lehet, hogy a ragasztó.

MOSOGATÓ FÉNY

A támogatott képernyők, a hűtőborda nincs jelen, bár a fotó mutatja.Ez teszi a gombok világítanak a nem egységes módon.

Nyomás pontok | Árnyak

Ha ezek után egy kis összeállítás, a képernyőn megjelenik a nyomás pontok meghatározása a színe, ez annak köszönhető, hogy egy szegény telepítés.Mögött nem takarították ki rendesen, vagy van egy csavar, ami a nyomás, vagy hajlított váz.Ház, ház, amely hajlított, bár 1MM, egy merev üveg ahhoz, hogy hozzon létre egy nyomás lényeg, hogy megváltozik a színe, a fehér a háttér, hogy a sárga, majd a fekete, ha az lcd leáll.Ne tévesszük össze ezt egy halott pixel, ami egy gyári hiba, ami alig észrevehető a fehér háttér.

MEGJELENÉS

Ezek a cikkek szentelt műszaki szolgáltatások, valamint nem rendelkeznek dedikált dobozban eladó, ilyen mint a parfüm.Amikor a cikket szentelt műszaki szolgáltatások, nem fognak ugyanúgy néz ki, mint egy cikket szentelt a fogyasztás, a nyilvánosság számára.Bár úgy tűnik által használt detras, mint egy képernyő, amely magában hordozza egy falai hátul, ahol illik a ház, ez nem jelenti azt, hogy a használt elemek.Nem fizet a figyelmet, hogy az a rész, amit nem látok be a telefont.


  • Érintőképernyő Típusa: Kapacitív Képernyő
  • Elem Állapota: Új
  • LCD Készlet: Igen
  • Származás: ES(Eredetű)
  • Tanúsítási: CE


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek