SNMG120408 HA H01 10db Alumínium vágó penge Behelyezése Szerszám fordult eszköz CNC Eszközök AL +ÓN Ötvözet fa


Címkék: SNMG, tungaloy, korloy, helyezze fém, vágó fogó, ue6020, eszközt be, léc eszköz, eszterga lemez, vágás eszköz.

5 010 Ft 10 659 Ft
  • Készleten
  • m3649


Termék Leírás

Modell: SNMG120408 HA H01 Feldolgozás anyag: alumínium Feldolgozás keménység: 55 fok alatt Csomagolás: 10 db/doboz

1. Rögzítő, valamint kopásállóság

A jól ötvözet aljzat van bevonva H01 bevonat film, ami a penge felülete sima, csökkenti a súrlódást.Ez nem könnyű, hogy maradjon a kés, jó kopásállóság, erős ellenállás változás, valamint hosszabb élettartam.

2. Éles kiemeli

Keményfém H01 bevonat magas keménység?Erőt, kopásállóság, valamint korrózióvédelem, gyors vágási sebesség, nem ragad, erős ellenállás változás, használt N típusú precíziós megmunkáló alumínium, alumínium, réz alkatrészek, sokoldalúság

3. Stabil teljesítmény

Vastag kés, nem könnyű összeomlás Lehet a folyamat, kemény acél, valamint a munka jobban cermet beszúr

GYIK

Magas plaszticitás, könnyű bot, hogy a kés

Torz alumínium ötvözetből készült magas plaszticitás, s könnyen tapad a kést a vágás során formában chipping daganat, amely ahhoz vezet, hogy a chip instabilitás, gyenge felületi érdesség, illetve túlmelegedését, illetve idő előtti meghibásodásának eszköz.A fejlesztési intézkedések szempontjából chip-flow, csiszolás segítségével ultra-finom csiszolás eszközöket, hogy chips könnyen megcsúszik a felszínen, az eszköz, illetve az is, hogy kiszélesítse a chip groove, hogy a chip-flow simán.

A munkadarab könnyen deformálódik, valamint az eszköz könnyű viselet

Az öntött alumínium ötvözet, ami alacsony plaszticitás, a nyúlás általában 4% alatt maradt.Ez nem alkalmas a nyomás feldolgozás (a takarmány mennyisége elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy biztosítsa a vágás, az eszköz helyett a súrlódás a munkadarab) Szilikon alumínium ötvözet (fontos, széles körben használt öntött alumínium ötvözet) A megmunkálhatóság kapcsolódik a szilícium tartalma.Minél magasabb a tartalom, annál súlyosabb a szerszámkopás a rosszabb, a megmunkálhatóság.

Vevőnek el kell olvasni

1. Ha tudod, hogyan választja ki a jobb eszköz, biztosan kap hatékonyabb, kevesebb erőfeszítéssel!Ha valami jót akar tenni, először meg kell élesíteni a szerszámok! 2. Nyugodtan kérdezz megrendelés előtt, értsünk egyet abban, hogy a termék maga, vagy más ügyekben.Hogy ne okozzon felesleges bajt. 3. Az összes termék ebben a boltban, van egy nagy számú elemek vásárolni. 4. Kérjük, ellenőrizze az áru átvétele után a termékeket.Ha bármilyen probléma, kérjük, értesítsen minket, az idő tehát, hogy meg tudjuk oldani az időben! 5. Összes termék ebben a boltban szigorúan tesztelt a szállítás előtt, szorosan csomagolt sértetlenségét biztosítják az áruk.Jó minőség kielégítő szolgáltatás.

Remélem, hogy működjenek együtt sokáig!Értékelést leírás Ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, adj egy jó kritikát.Az elismerés a legnagyobb támogatást a munka!Az eladó nagyon kemény, nagyon nehéz a boltot, remélem, hogy kellemes tranzakció mind a vásárlók, minden ügylet Után, lehetőség van arra, hogy értékelje a termékek, szolgáltatások.Értékeljük az értékelés nagyon sokat arra törekszünk, hogy jobb, köszönjük a támogatást!


  • Anyag: Volfrám-Karbid
  • Keménység: 92
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Bevonat: PVD
  • Márka Név: LORILLAC
  • Használat: Külső Fordult Eszköz
  • Modell Száma: SNMG120408-HA H01


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek