SKYRC EFUEL 1200W-50A DC Szabályozott Tápegység Adapter ISDT T8 icharger X6 308 4010 Töltő


Címkék: telefon töltő, Peugeot 206, bmw x6, zseni lipo töltő, skyrc, dc dc mp1584en, msi icharger, töltő isdt, töltő skyrc, isdt.

71 947 Ft 133 235 Ft
 • Készleten
 • m685


1200W teljesítmény ideális a különböző nagy teljesítményű töltők, három kimenet lehetővé teszi, hogy egyszerre működnek, több töltők, vagy egyéb eszközök.

Bemeneti feszültség tartomány 100-240V teszi, hogy készen áll a világszerte kompatibilitás nincs beállítás szükséges, a DC kimeneti feszültség rugalmas: egyszerűen csak forgassa el a tárcsát állítsa a feszültség, hogy megfeleljen a setup-digitális jeleket adni egy pillanat alatt nézd meg a kimeneti feszültség, illetve áram.

Aktív teljesítménytényező-korrekció, valamint egy kompakt váz, hogy ez egy nagyszerű tápegység, hogy a mezőt, majd használja a generátor.

Funkció:

1.Aktív PFC

Aktív PFC: kisebb AC bemeneti áram kevesebb, interferenciát, illetve Megfelel a CE Előírásoknak.Ez is javítja az energiafelhasználást mainpower rács nyilván.

Teljesítménytényező-Korrekciós (PFC)lehetővé teszi, hogy az energia-elosztó működik a maximális hatékonyságot.Kétféle PFC Aktív PFC, mind a Passzív PFC

A jobb fajta PFC Aktív teljesítménytényező-Korrekciós (Aktív PFC), mivel ez biztosítja a hatékonyabb hálózati frekvencia.mert aktív PFC használ egy áramkört, hogy megfelelő teljesítmény tényező, aktív PFC képes generálni egy elméleti teljesítménytényező több mint 95% - át.Aktív teljesítménytényező-Korrekciós is jelentősen csökken, teljes harmonikus, automatikusan korrigálja az AC bemeneti feszültség, s képes egy teljes körű bemeneti feszültség.

2.DC Kimenet

Egy fő DC kimenő teljesítmény, 50 amper, három kimenet (10 amper minden) a BE/KI kapcsolót. 1200W kimenetet ad minden hatalmat meg kell futtatni a nagy teljesítményű alkalmazás, vagy használat több töltők egyidejűleg három különböző integrált banán csatlakozó kimenetek!

Állítható kimenet : 15-30 V DC

3.LCD Kijelző

A kimeneti feszültség pedig a jelenlegi jelennek meg a digitális jeleket az első, amely lehetővé teszi, hogy azonosítsuk a feszültség, áramerősség, egy pillanat alatt.

4.AC Bemeneti 100-240 V

Világszerte művelet: nem kell semmilyen alternatív váltó, világszerte biztonságos működés.

5.Két USB-port

Az 5 voltot, 2100mA teljes iPad, mobiltelefon, digitális fényképezőgép, stb.

6.Okos hűtő ventilátor

Bekapcsolja 50 °C-on, amint a hőmérséklet automatikusan.

7.Biztonsági funkciók

Túláram, túlfeszültség, át a terhelést, mind ° c feletti hőmérsékletet .

Rövidzárlat a kimenet, biztonságosabb, megbízhatóbb.

Tulajdonságok:

Feszültség : 100-240V AC

Bemeneti AC Frekvencia : 50-60Hz

Kimeneti Feszültség : 15-30V DC±0,5 V

Kimeneti Áram : 50A±1A

Jelenlegi Túlterhelés : ≤ 51A. 500MS

Bemeneti Biztosíték : Biztosíték 20A

LCD Kijelző :

Feszültség ±0.3 V

Jelenlegi ±0,5 A

Kimeneti Feszültség Hullám : 0.98

Vége Hőmérséklet : Csomagolás tartalmazza:

1X SKYRC EFUEL Tápegység

Vissza:

Ha az elem DOA(Halott az Érkezés),a Vásárlók vissza, 14 Nappal,majd Cserélje ki egy Új elem után kapunk DOA elem.Akkor kérjük lépjen velünk Kapcsolatba, Mielőtt elküldte, a tételt vissza Garancia:

Minden elem Jön Alap 3 Hónap Eladók Garancia,ha a tétel hibás a 3 Hónap,ajánlunk helyettesítő withour extra Töltő(beleértve a szállítási díj)Után megkapjuk a Hibás elemet.

Ha a tétel Hibás után 3 Hónap,a Vásárlók még küldje vissza,majd lépjen kapcsolatba a beszállítók, vagy a Manufaktúra a Garancia.A vevők, Talán Kell fizetni a Szállítási díjat küldje el újra a kicserélt elem.


 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Tanúsítási: Egyik SEM
 • Modell Száma: SKYRC EFUEL 1200W-50A
 • Négy-kerék hajtás Attribútumok: Egyéb
 • RC Alkatrészeket & Accs: Egyéb
 • Használat: Járművek & Távirányító Játékok
 • Frissítés Alkatrészek/Tartozékok: Egyéb
 • Anyag: Kompozit Anyag
 • Távirányító Perifériák/Készülékek: Egyéb
 • Márka Név: Topacc
 • Méret: 305x170x85mm
 • Műszaki paraméterek: Érték 4
 • Jármű Típusa: Helikopter
 • Szerszámkészlet: Egyéb


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek